onsdag 31 augusti 2011

Tysklant!

I fredags natt begav vi oss som sagt mot Tyskland. 03.10 gick bussen och vi hoppade på färjan någongång runt 08.00, skitkul!


Färjan gick ifrån Trelleborg, eller Helsingborg, vet inte riktigt, men det tog iaf fyra timmar! I vanliga fall när man åker till den där andra staden som heter nåt på "P", typ Prag :P då tar ju färjan bara en halvtimme. Då jag är lite åksjuk var jag lite nervös inför detta, men det visade sig att vi hade tur med vädret så båtresan var inte så farlig alls, bara lite långtråkig. Lite för lite alkohol med andra ord!
Väl framme i Tyskland gick vi in i världens sämsta butik ever, dem tog inte kort och utbudet var litet samt dyrt, inte nice. Vi gick bara in och vände.
Nästa place var braaa mycket bättre! Real hette det, ett blixterstort köpcentrum, tänk Maxi fast med sprit.
Precis vid ingången fanns det ett litet bageri med helt galna bakelser! (bilderna gör inte godsakerna rättvisa)




Jag hittade även en liten spännande godsak inne i butiken:


Smakade precis som man kan tänka sig, Snickers med hela jordnötter i, inget speciellt direkt.

Vid spriten hittade vi en massa spännande dricka. Nu i efterhand ångrar man sig lite över att man inte vågade köpa på sig mer av de färdigblandade drinkarna. I sin helhet är jag dock riktigt nöjd med resan, sällskapet var awesome och vi fick med oss hem en hel del alkohol ändå. Vi ville inte köpa alltför mycket då vi redan har kvar lite sedan förra resan, samt att vi måste spara inför den kommande resan.
Lite tråkigt att min lilla mamma blev av med ett flak öl då någon idiot stal det på hemresan :/

Vi hade även planerat en liten utgång när vi kommit hem, men den fick utebli då vi var hemma först 03.00.. Vi var alltså iväg i 24 timmar! Söndagen spenderades i vilandets tecken ;)


Inga kommentarer: